קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

טורקיה אלפרדו פיצה

טורקיה אלפרדו פיצה
טורקיה אלפרדו פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 69 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 560 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. גשו לסופר וקנו חזה הודו, מלח, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו טורקיה תרד אלפרדו פיצה: ארוחת ערב קלה להפליא, פיצה אלפרדו עוף, ו פיצה אלפרדו עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרום על תבנית עם נייר אפייה; משפשפים עם דפנות שום חתוכות. מחק שום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מורחים 1/2 כוס רוטב אלפרדו על קרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
בקערה קטנה שלבו את התרד, מיץ הלימון, המלח והפלפל; כף באופן שווה על הרוטב. למעלה עם הודו; טפטוף עם רוטב אלפרדו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים גבינת פרמזן ופתיתי פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
אופים ב 425 מעלות במשך 11-13 דקות או עד מחומם דרך גבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן