טורקיה-גבינה מקרוני לאפות
לאפות מקרוני עם גבינת טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, קמח, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: טורקיה מקרוני לאפות, טורקיה מקרוני לאפות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר, מטגנים את הבצל בחמאה.
מוסיפים את הקמח, מלח, פלפל וקורנית; מערבבים עד מעורבב. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
מקרוני מסננים; מוסיפים את הרוטב הלבן, טורקיה וגבינה.
העברה ל-2 qt. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים את החומרים לציפוי; מפזרים על תבשיל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד מחומם דרך.
מקום תחת broiler במשך כ 5 דקות או עד חום זהוב.