אפונה האביב עם תפוחי אדמה חדשים, עשבי תיבול וגרס
אפונה האביב עם תפוחי אדמה חדשים, עשבי תיבול גרגר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך מלח, מנטה, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה האביב עם חזיר ועשבי תיבול, פטריות, אפונה ועשבי תיבול לאביב, ו פסטת קישואים האביב עם אפונה, כרישה & נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה וקורט של מלח. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מזלג מכרז, על 20 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לצלחת ולתת מגניב, ואז חצי או רבע כל תפוחי אדמה גדולים.
מוסיפים 1 כפית מלח למי תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד למכרז, על 5 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 5 דקות. שמור 1/2 כוס מי בישול תפוחי אדמה, ולאחר מכן לנקז את האפונה ולהוסיף אותם למחבת.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת מי הבישול השמורים למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב.
מוסיפים את המנטה, עירית ומיץ לימון ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את גרגיר הנחלים.
מעבירים את הירקות לקערה מחוממת ומגישים.