טורקיה, טורטליני אלפרדו
טורקיה טורטליני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו Alfredo Tortellini, אלפרדו טורטליני, ו נקניק טורטליני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה, מערבבים את tortellini, להחזיר לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים את tortellini עד שהם מבושלים אבל לא לגמרי רך, על 5 דקות.
מסננים את הטורטליני במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה סגלגלה 1 1/2 ליטר.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את השום עד ריחני, על 2 דקות.
לטאטא ברוטב אלפרדו וחלב; עונה לטעום עם מלח ופלפל. להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. מערבבים בטורטליני ובטורקיה, ערבוב בדיוק מספיק כדי לצפות את הפסטה וטורקיה עם הרוטב. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה, ומפזרים את החלק העליון עם מוצרלה וגבינות פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם מבעבע וציפוי הגבינה נמס והחל חום, 15 עד 20 דקות.