טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז
יווני מסורתי טורקיה עם ערמון אגוז מלית נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1265 קלוריות, 131 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם מיץ מנדרינה, פלפל טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז, הודו עם מילוי ערמונים, ו הודו צלוי עם מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לעשות חתך קטן בצדדים של כל ערמון, ולמקם במחבת מעל חום בינוני. מבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי.
הסר מהחום, לקלף, וקוצצים.
ממיסים 2/3 כוס חמאה בסיר, ומערבבים את מיץ התפוזים, מיץ מנדרינה ומיץ לימון. לשפשף את ההודו מבפנים ומבחוץ עם התערובת, שומר כמה לצלחת. מתבלים תרנגול הודו עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את בשר בקר הקרקע, חזיר טחון, ובצל עד בשר חזיר הם חום שווה ובצל הוא רך.
מערבבים את האורז. מערבבים את הערמונים, צנוברים, צימוקים, 1/3 כוס חמאה, מרק, וברנדי. מתבלים עם 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. המשך לבשל עד שכל הנוזל נספג. דברים כל חללי טורקיה עם התערובת, ולקשור במקום עם חוט מטבח.
מניחים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה, ומכסים באופן רופף את השד ואת הירכיים בנייר אלומיניום.
יוצקים על מים 1/4 אינץ ' לתחתית המחבת. לשמור על רמה זו של מים לאורך זמן הבישול. הודו צלוי בתנור שחומם מראש 3 עד 4 שעות, צחצוח מדי פעם עם תערובת חמאה ומיץ הנותרים. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C) במהלך השעה הסופית של קלייה, ולהסיר לסכל. קוק טורקיה לטמפרטורה פנימית מינימלית של 180 מעלות F (82 מעלות C).