טורקיה מזוגגת חמוציות
טורקיה מזוגגת חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תפוזים, רוטב חמוציות, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס, חזה הודו עם זיגוג חמוציות, ו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה ושטוף מבפנים ומבחוץ במים קרים. להתייבש עם מגבות נייר; להפריש.
בקערה קטנה, לשלב חמאה רכה, 1 כף עשבי תיבול בסדר, שום כתוש, 2 כפות ריבה פתיתי בצל. השתמש במזלג לערבב יחד עד בשילוב טוב.
בקערה קטנה לשלב תיבול עוף, 1 כף עשבי תיבול בסדר, מלח ופלפל.
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את העור בזהירות סביב הציפור כולה. חצי עבודה של תערובת חמאה מתחת לעור של טורקיה כולה. לשפשף את החמאה שנותרה על החלק החיצוני של העור ומתבלים עם תערובת תיבול עוף מבפנים ומבחוץ. דחוף את החלק הפנימי של חלל טורקיה עם תפוזים וכרישה. (מסבך אם תרצה.)
להוסיף כל תפוזים שאריות כרישה למחבת קלייה רדודה; לשפוך מרק ולהניח בצד. הכנס מדחום מוקפץ בזווית כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם החזה, בחלק העבה ביותר של השד.
מניחים את שד טורקיה על מדף מעל הירקות במחבת הצלייה.
מניחים בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F.
מערבבים מיץ תפוזים, שאריות ריבה, חמוציות ג 'לי, ועשבי תיבול עדינים נותרים בסיר קטן ומבשלים עד שג' לי נמס. המשך להתבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות; לשמור על חום.
לאחר ההודו מבושל במשך 2 שעות מברשת על תערובת זיגוג. כאשר המדחום קופץ למעלה או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 180 מעלות F, על 3 שעות בסך הכל.
הסר מהתנור ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף.