קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות27
מגזין

טורקיה מזוגגת חמוציות

טורקיה מזוגגת חמוציות
טורקיה מזוגגת חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תפוזים, רוטב חמוציות, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו עם זיגוג חמוציות עם מלית חמוציות ולחם תירס, חזה הודו עם זיגוג חמוציות, ו הודו עם זיגוג חמוציות-כתום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה ושטוף מבפנים ומבחוץ במים קרים. להתייבש עם מגבות נייר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בקערה קטנה, לשלב חמאה רכה, 1 כף עשבי תיבול בסדר, שום כתוש, 2 כפות ריבה פתיתי בצל. השתמש במזלג לערבב יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה קטנה לשלב תיבול עוף, 1 כף עשבי תיבול בסדר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את העור בזהירות סביב הציפור כולה. חצי עבודה של תערובת חמאה מתחת לעור של טורקיה כולה. לשפשף את החמאה שנותרה על החלק החיצוני של העור ומתבלים עם תערובת תיבול עוף מבפנים ומבחוץ. דחוף את החלק הפנימי של חלל טורקיה עם תפוזים וכרישה. (מסבך אם תרצה.)
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
להוסיף כל תפוזים שאריות כרישה למחבת קלייה רדודה; לשפוך מרק ולהניח בצד. הכנס מדחום מוקפץ בזווית כ -3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו -2 אינץ' מעצם החזה, בחלק העבה ביותר של השד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים את שד טורקיה על מדף מעל הירקות במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מניחים בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מערבבים מיץ תפוזים, שאריות ריבה, חמוציות ג 'לי, ועשבי תיבול עדינים נותרים בסיר קטן ומבשלים עד שג' לי נמס. המשך להתבשל עד שהתערובת מתעבה, כ -15 דקות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
לאחר ההודו מבושל במשך 2 שעות מברשת על תערובת זיגוג. כאשר המדחום קופץ למעלה או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 180 מעלות F, על 3 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר מהתנור ולתת טורקיה לנוח 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות