קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

טורקיה ממולאת טקסס של פרנסיס באטלר

טורקיה ממולאת טקסס של פרנסיס באטלר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה טקסס ממולאת Tamale של פרנסיס באטלר. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 469 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שיני שום, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת טמל טורקיה, תבשיל טמל הודו, ו עוגת טמלה טורקיה # SundaySupper.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במיקום התחתון במרכז ומחממים את התנור ל-350 ° F. מניחים מתלה קלייה גדול בצורת V בתוך מחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
דופק את שאלוט, שום, צ ' ילי, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל במעבד מזון עד קצוץ דק. עם ריצת מעבד מזון, להוסיף את החמאה, חתיכה אחת בזמן, ולעבד עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בקערה גדולה, להתפורר tamales ושימוש במזלג, מערבבים בתירס. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
TamalesTamales
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
תייבש את תרנגול ההודו. באמצעות שיפודי מתכת או קיסמים, לאבטח את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה, ואז לתחוב את הכנפיים של טורקיה מאחורי הגב שלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
דחוף את תערובת הטמל לתוך חלל תרנגול ההודו וקשור את הרגליים יחד עם חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מניחים את טורקיה במדף מוכן, השד למעלה, ולשפשף עם תערובת החמאה. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה, צולה עם טפטוף מחבת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לחשוף ולצלות במשך 30 עד 45 דקות, עד העור הוא השחמה היטב ו מדחום מיד לקרוא רושם 175°f בירכיים ומקלות תיפוף ו 165°f בשד ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
להעביר את טורקיה מגש הגשה או לוח גילוף ולתת לנוח במשך 30 דקות עד 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
לגלף את ההודו ולהגיש עם מלית tamale.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
TamalesTamales
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Table by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster