טורקיה קלאב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 156 גרם חלבון 123 גרם של שומן, וסך הכל 2012 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות אם יש לכם קוביות קרח, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טורקיה " מועדון, מתאבנים של טורקיה, ו טורקיה קלאב אופים.
הוראות
1
בסיר גדול מלא ליטר 1/2 של מים, להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את כל המרכיבים מלח ומערבבים. אפשר לבוא לרתיחה, ואז מרק מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מוסיפים את טורקיה ואת המקום במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מניחים רצועות בייקון על סדין עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים בתנור במשך 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר טורקיה ממי מלח ומניח למחבת צלייה. תרנגול הודו יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מערבבים מיונז, שמן זית, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. לשפשף את התערובת הזאת על כל שד טורקיה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
חצי חזה הודו בעור
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
10
מניחים בתנור וצולים במשך כ 1 1/2 שעות או עד טורקיה מגיע 165 מעלות F על מדחום מיידי לקרוא. הקפד לתת את שאר טורקיה לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
פורסים את ההודו ומרכיבים את הכריכים על ידי ציפוי 1 חתיכת לחם עם רוטב מיונז כוסברה, טורקיה, בייקון, עוד חתיכת לחם, רוטב מיונז כוסברה, טורקיה, עגבניות, חסה, אבוקדו, וכן פרוסת לחם סופית עם רוטב מיונז כוסברה. חזור עם לחם שנותר ומרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק