טורקיה קריאולית במלח עשבים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עשב בר קריאולית טורקיה. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 406 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, סוכר חום, פלפל סדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Herb Brined טורקיה, Herb-Brined טורקיה, ו הודו בריח עם חמאת עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים סיידר תפוחים 6 כוסות ב stockpot מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד סוכר ומלח להתמוסס. מערבבים הנותרים 6 כוסות סיידר תפוחים. תערובת מגניבה לגמרי.
יש לשטוף את טורקיה עם מים קרים.
מניחים בשקית תנור טורקיה בגודל, ומניחים הודו ארוז בתוך שקית שנייה; מוסיפים תערובת סיידר לשקית הראשונה עם טורקיה. תיקים מאובטחים. מקררים 12 עד 24 שעות, מסתובבים מדי פעם. (אם חסר מקום במקרר שלך, שקיות מאובטחות, מניחים בצידנית משקה, ומכסים בקרח. בדוק מעת לעת ולהחליף קרח, במידת הצורך.)
הסר טורקיה משקים, ולהשליך מלח. יש לשטוף את טורקיה עם מים קרים; לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
לשחרר ולהרים את העור מטורקיה עם אצבעות, ללא ניתוק לחלוטין העור; להפיץ 1 כף תיבול קריאולית מתחת לעור.
מפזרים 1 כף תיבול בתוך חלל.
מפזרים עור טורקיה עם הנותרים 2 כפות תיבול קריאולי.
תנו לטורקיה לעמוד 30 דקות.
מניחים הודו על מתלה צלייה, צד השד למעלה; מברשת ציפור שלמה עם חמאה מומסת. צלוי על 3 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 18
(מגן טורקיה עם רדיד אלומיניום לאחר 1 שעה כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.)
מברשת עם מיצי פאן מדי פעם במהלך 60 הדקות האחרונות של בישול.
בואו לעמוד 15 דקות לפני גילוף.