קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

טורקיה-תרד קורמה

טורקיה-תרד קורמה
טורקיה - תרד קורמה דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שום, ג'ינג'ר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 89%. נסו קורמה פטריות ותרד, קורמה פטריות ותרד, ו ירקות קורמה, איך להכין ירקות קורמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחית מחצית מהבצל, 2 כפות מים, הג ' ינג ' ר, השום, אבקת הקארי ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד שהוא כמעט חלק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מערבבים את היוגורט עם 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את יתרת הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ורכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את ההודו ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים למחבת את תערובת הבצל-תבלינים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לייבוש כ -4 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה את התרד ואת תערובת היוגורט. מבשלים תוך כדי ערבוב עד להתחממות כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים מעל אורז עם עוד יוגורט ומעליהם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
צילום: ג ' סטין ווקר

יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ

ריזלינג, גרונר וולטלינר ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור ההודי. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את הבחירות הללו צוננות ויש להן מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג
קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא התלול מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט בלוי וטיט מאובק. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות בעלי קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.