טורקיה-תרד קורמה
טורקיה - תרד קורמה דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שום, ג'ינג'ר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 89%. נסו קורמה פטריות ותרד, קורמה פטריות ותרד, ו ירקות קורמה, איך להכין ירקות קורמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחית מחצית מהבצל, 2 כפות מים, הג ' ינג ' ר, השום, אבקת הקארי ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד שהוא כמעט חלק; מניחים בצד.
מערבבים את היוגורט עם 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מניחים בצד.
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את יתרת הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ורכה, כ -3 דקות.
מוסיפים את ההודו ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מוסיפים למחבת את תערובת הבצל-תבלינים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לייבוש כ -4 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה את התרד ואת תערובת היוגורט. מבשלים תוך כדי ערבוב עד להתחממות כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה ו 1/4 כפית מלח.
מגישים מעל אורז עם עוד יוגורט ומעליהם כוסברה.
יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ
ריזלינג, גרונר וולטלינר ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור ההודי. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את הבחירות הללו צוננות ויש להן מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג]()
קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא התלול מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט בלוי וטיט מאובק. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות בעלי קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.