קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

טורקיה-תרד קורמה

טורקיה-תרד קורמה
טורקיה - תרד קורמה דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שום, ג'ינג'ר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 89%. נסו קורמה פטריות ותרד, קורמה פטריות ותרד, ו ירקות קורמה, איך להכין ירקות קורמה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחית מחצית מהבצל, 2 כפות מים, הג ' ינג ' ר, השום, אבקת הקארי ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון עד שהוא כמעט חלק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים את היוגורט עם 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את יתרת הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה קלה ורכה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את ההודו ומבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים למחבת את תערובת הבצל-תבלינים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לייבוש כ -4 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה את התרד ואת תערובת היוגורט. מבשלים תוך כדי ערבוב עד להתחממות כ -3 דקות. מערבבים פנימה את הכוסברה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים מעל אורז עם עוד יוגורט ומעליהם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
צילום: ג ' סטין ווקר

יין מומלץ: ריזלינג, Gruener Veltliner, ורוד נוצץ

ריזלינג, גרונר וולטלינר ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור ההודי. היין הטוב ביותר לאוכל הודי יהיה תלוי במנה, כמובן, אך ניתן להגיש את הבחירות הללו צוננות ויש להן מתיקות מסוימת כדי להשלים את החריפות והטעמים המורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג
קרוגר-רומפף מונסטר ריינברג קבינט ריזלינג
ריינברג הוא התלול מבין שלושת אתרי הג 'י-ג' י, על קוורציט בלוי וטיט מאובק. תפוחים מתוקים ופירות צהובים הם בעלי חשיבות עליונה כאן, אם כי תווי הטרואר המינרליים נותנים בסיס איתן. אלה יינות בעלי קסם אמיתי, לא רק דרכים מנצחות.