טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה
טטאקי בקר ג'ינג'ר עם רוטב טבילה לימון-סויה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 532 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו לימונים, רוטב סויה, מירין), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. וזה טוב. מתכונים דומים: טטאקי בשר זנגביל עם רוטב טבילה לימון-סויה, סאטה בקר עם רוטב ג'ינג'ר טבילה, ו בשר טטאקי עם רוטב פונזו.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשפשף 1 כף שמן על בשר בקר.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות.
מעבירים בקר למחבת צלייה. רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס למרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות. מגניב.
שלב רוטב סויה הבא 6 מרכיבים בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מוסיפים בשר למרינדה. מכסים ומקררים עד בקר קר, פונה במרינדה מדי פעם, לפחות 4 שעות עד 1 יום. להשליך מרינדה מבשר בקר.
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. סדר בשר על צלחות. כפית תלוליות קטנות של דייקון, ג ' ינג ' ר ובצל ירוק על צלחות.
מקשטים עם פלחי לימון וshiso.
מגישים עם קערות בודדות של רוטב טבילת לימון-סויה.