טיגון דגים בסיסי
טיגון דגים בסיסי הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1269 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך פלפל, פילה האדוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ניו אינגלנד דגים מטגנים, טיגון דגים בסיסי, ו דגים מטוגנים בסיסיים.
הוראות
בצלחת עוגה אחת, לשלב את החלב והפלפל; זה "רטוב" שלך mix.In צלחת עוגה נוספת, לשלב את הקמח, קמח תירס ופפריקה; זה " יבש "שלך mix.In מחבת חשמלית, מחממת את השמן ל-350F. טובלת דגים בתערובת 'רטובה', ואז מתגלגלת בתערובת' יבשה ' כדי לכסות לחלוטין.מטגנים את פילה הדגים, כמה בכל פעם, בשמן החם עבור כ 4 דקות או פחות לכל צד, עד הדג הוא השחמה יפה לשרת.אל תטגן את כולם באותו זמן או שאתה לקרר את השמן יותר מדי וזה יצטרך לחמם בחזרה לטמפרטורה (לא דבר טוב).אם טיגון בתנור הולנדי, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק את טמפרטורת השמן שלך, לפני שאתה מטגן.אם משתמשים במכשיר לטיגון עמוק, אנא עקבו אחר ההוראות / החוברת של היצרן שלכם.החלפות: אם האדוק אינו זמין, תחליף hake, pollock, flounder, tilapia או cod במקום; אתה יכול גם להשתמש בגרסה רזה של חלב התאדה.