טימין גוגרס
קורנית Gougères דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 55 מנות. עם 35 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם asiago, מלח כשר, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. נסו קורנית Gougères, Gougères, ו Gougeres (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא חמאה 1 כוס מים לרתיחה ב heavysaucepan גדול.
מוסיפים קמח, קאיין ומלח; מערבבים במרץ כדי להתמזג.חזור לחום; מערבבים במרץ על mediumheat עד שהתערובת יוצרת כדור וצורות סרט דקות ויבשות בתחתית וצדדים של מחבת, על 1 דקה.
העברת תערובת אל standmixer מצויד מצורף משוט.
Add1 כוס Gruyère, Asiago, ו 2 כפיות טימין;להכות על מהירות נמוכה כדי להתמזג.
הוסיפו 4 ביצים,אחת בכל פעם, משלבות באופן מלא כל ביצה בין תוספות, ומגרדות את צד הקערה לפי הצורך.
בצק כפית לתוך שקית בצק המותאםעם 1/2 "קצה או שקית ניילון עם 1/2" cutdiagonally מ 1 פינה. בצק מקטרת על גיליונות אפייה מוכנים ב 1 "-1 1/4" סיבובים, מרווח 1" זה מזה.
להקציף את הביצה הנותרת עם1 כף מים בקערה קטנה.
מברשת ביצה בקלילות על סיבובים, ללטף את צמרות מעוגלות טופס.
מפזרים שאריות 3 כפות Gruyère.
מקשטים כל אחד עם עלים fewthyme.
אופים gougères עד נפוח ו goldenbrown ומרכזים מבושלים דרך אבל עדיין לח, 20-25 דקות.
תן לקרר לרעוד ולשרת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 monthahead.
בואו להתקרר לחלוטין. תאחסן מקפיא. לחמם מחדש ב 325°f תנור עד חם, 10-15 דקות.