טימין עבור פודינג יורקשייר
קורנית המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, שמורות לשומן במחבת מהרוסטביף של יום ראשון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו גבינת עיזים וקורנית פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
* הערה של קוק: שמן זית יכול להחליף שומן בישול אם אין זמין
מנפים את המלח והקמח לקערה גדולה.
מוסיפים חצי מהחלב וכל הביצים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
להקציף בחלב שנותר, ולאחר מכן קורנית. כיסוי; בואו הבלילה לשבת בטמפרטורת החדר, לפחות 30 דקות, באופן אידיאלי 45 דקות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מחלקים את שומן בקר שניתנו או שמן, 1/4 כוס בסך הכל, בין פח מאפין nonstick 12 כוס או מגש פודינג יורקשייר 12 חור.
לחמם בתנור עד השומן הוא כמעט עישון חם.
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור כדי לתפוס כל טיפות שומן - זה יעזור למנוע שריפות תנור!
לחשוף את הבלילה ולהקציף עוד פעם אחת.
יוצקים את הבלילה לתוך כל כוס, על 3/4 מלא ומיד במקום בחזרה לתנור. הבלילה תהיה לרחוש כאשר נשפך לתוך השומן החם.
אופים בתנור במשך כ 20 דקות או עד עלה וחום זהוב בצבע. לכבות את התנור ולהשאיר פודינג בתנור רק 5 דקות יותר כדי לעזור להגדיר.
הסר פודינגים ולשרת בזמן חם ונפוח.