טימין-תפוחים ובצל קלויים
טימין קלוי תפוחים ובצל נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, תפוחים braeburn, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו סלט חמאה צלוי עם תפוחים וויניגרט טימין, קורנית בלסמית בצלים צלויים שלמים, ו עדשים צרפתיות עם שורשים קלויים, בצל מקורמל ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים סיידר בסיר גדול עד מופחת 2 / 3 כוס, על 28 דקות.
להקציף בחמאה.זיגוג העונה עם 1 כפית גס salt.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.כיסוי; צמרמורת. לחמם; להקציף לפני השימוש.
עמדה 1 מתלה בשלישי העליון ו 1 rackin שליש תחתון של תנור; מחממים ל 218°. חמאה 2 גליונות אפייה גדולים rimmed. טוסוניונים בקערה גדולה עם 2 כפיות קורנית ו 3 כפות זיגוג. מעבד שכבה אחת על גיליון 1. לזרוק תפוחים insame קערה עם 2 כפיות טימין ו 3tablespoons זיגוג. סדר layeron יחיד גיליון שני.
מפזרים בצל ואפל עם מלח ופלפל גס.
בצל צלוי על מתלה התנור העליון 10מיניוטיס.
מניחים תפוחים על המדף התחתון. Roastonions ותפוחים 20 דקות.
הסר את שני הגיליונות מהתנור.
טפטוף שנותר מזוגג על בצל ותפוחים. מיקום הפוך של סדינים. צלי 20 דקות יותר.
הגדל את טמפרטורת התנור ל 475°f. בצל ותפוחים צלויים עד רך וקרמל, צופה closelyto למנוע שריפה,על 10 דקותיותר.
מעבירים בצל ותפוחים לגרגבול. מתבלים במלח ופלפל גס.
מפזרים עם הנותרים 2 כפיות קורנית.