קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טיפות פאדג'קרמל מלוח

טיפות פאדג'קרמל מלוח
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו ניתנת לשיפור. מתכונים דומים: פאדג'קרמל מלוח, קרמל מלוח סניקרס פאדג, ו בייגלה מלוח ופאדג'קרמל.

הוראות

1
ממיסים שוקולד וחמאה לא ממותקים במיקרוגל; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט. בקערה גדולה מקציפים את תערובת העוגיות, הביצה, החלב, הווניל ותערובת השוקולד. זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד שקצוות מוגדרים. לחץ ממתק למרכז כל עוגיה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
תן לעמוד במשך 2 דקות.
4
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פאדג 'עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "