טיפים לבשר בקר עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.42 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח, מים, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 86%, המנה הזו אדירה. נסו לבוש בשר טיפים, טיפים בקר על תפוחי אדמה, ו טיפים לה קונצ'ה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מחממים שמן על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
קולים את הבצל עד שהוא כמעט שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את בשר התבשיל ומבשלים על אש גבוהה עד שהבשר משחים מכל הצדדים; כ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקר
בשר
4
יוצקים למחבת 2 כוסות מים, רוטב סויה ורוטב ווסטרשייר. מערבבים פנימה אבקת שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום. מכסים ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
אבקת שום
רוטב סויה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בינתיים שלב את תערובת הרוטב עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מים
6
מערבבים היטב ומערבבים לתערובת הבשר. מביאים לרתיחה תוך ערבוב תדיר עד להסמכה קלה.