קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

טיפים של טיפאני לסלמון בגריל

טיפים של טיפאני לסלמון בגריל
טיפים של טיפאני סלמון בגריל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. אם יש לך גזר גפרורים, ג'ינג'ר, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מצוין. מתכונים דומים: כוסות טיפאני, טיפאני ושות'. עוגיות Bonbon, ו סלט תרד יווני עם טיפים לתרנגול הודו בגריל.

הוראות

1
מחממים גריל בינוני גבוה או תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים רוטב טריאקי, דבש, חומץ אורז, זנגביל טחון, שמן שומשום ופתיתי פלפל אדום בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים גיליון של ריינולדס Wrap® נייר אלומיניום שאינו מקל על הדלפק עם צד לא מקל (משעמם) כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים פילה סלמון ו 1/4 של הירקות במרכז לסכל. כף 1 כף תערובת טריאקי מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
להעלות צדדים של נייר; לקפל למטה פעמיים. פעמיים לקפל את שני הקצוות של נייר כדי לאטום מנות, משאיר מקום למחזור חום בפנים. חזור לעשות ארבע מנות. מילואים הנותרים תערובת טריאקי לשרת עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים מנות על תבנית אפייה עם צדדים 1 אינץ ' כדי להעביר לגריל או לאפות בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
שקופיות מנות על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
גריל 8 עד 10 דקות בגריל מכוסה או לאפות 15 עד 20 דקות או עד סלמון הוא doneness הרצוי. אם צליה, להשתמש מלקחיים או כפפות תנור להחליק מנות חמות בחזרה למחבת ותחבורה. לפתוח מנות בזהירות על ידי חיתוך לאורך קפלים העליון עם סכין חדה, המאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים עם אורז מבושל חם, drizzled עם רוטב טריאקי שנותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
אורז מבושלאורז מבושל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.