Tirado de Mahi Mahi הוא a ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 422 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 121 אוהדים. אם יש לך פפריקה, חומץ יין, מיץ אשכוליות אודם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד את המיץ, 1/4 כוס חומץ, 1/4 כוס שמן זית, דבש, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את הבצלים ואת חלפיניו, לזרוק מעיל ולתת לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה גריל הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מחממים גריל (גז או פחם) לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את הדג בצד אחד עם שמן קנולה ומפזרים מלח, פלפל, פפריקה ו 2 כפיות כמון. הפוך, מברשת את הצד השני עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את התבלינים-שפשף בצד למטה על הגריל, לכסות ולבשל עד הצד הראשון הוא פריך וזהוב-חום, 5 עד 6 דקות. Flip וקוק חשפו עוד 5 או כך דקות, עד שרק בקושי מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים את הדג על מגש העליון עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
7
תן לדגים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
בעוד מרפא דגים, להפוך את ציפוי אבוקדו ומנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריט
9
שים את האבוקדו ומנגו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את 2 כפות הנותרים שמן זית, את השאר1 כף חומץ יין אדום, 1/2 הנותרים כמון, כוסברה, מלח ופלפל ולזרוק בעדינות לשלב. לגרד את רוב תערובת הבצל מהדגים, כפית את תערובת המנגו על פני החלק העליון, מקשטים עם עלי כוסברה שלמים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.