טירמיסו קלאסי
טירמיסו קלאסי דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר, גבינת מסקרפונה, שוקולד חצי מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו קלאסי, ו טירמיסו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלמוני ביצה וסוכר בחלק העליון של דוד כפול, על מים רותחים. להפחית את החום נמוך, ומבשלים כ 10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מחום וחלמונים שוט עד עבה בצבע לימון.
הוסף מסקרפונה לחלמונים מוקצפים. לנצח עד בשילוב. בקערה נפרדת, קצפת לפסגות נוקשות. בעדינות לקפל לתוך תערובת חלמון ולהניח בצד.
לפצל את אצבעות הגברת לשניים, בשורה התחתונה ואת הצדדים של קערת זכוכית גדולה.
מברשת עם ליקר קפה. כפית חצי קרם מילוי על אצבעות הגברת. אני חוזר, ליידיפינגרס, ליקר קפה ומילוי שכבות.
מקשטים עם תלתלי קקאו ושוקולד. מקררים כמה שעות או לילה.
כדי להפוך את תלתלי השוקולד, להשתמש מקלף ירקות ולהפעיל אותו בקצה של חפיסת השוקולד.