קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שוקולד של Tra Vigne

טירמיסו שוקולד של Tra Vigne
טירמיסו שוקולד Tra Vigne דורש כ 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, עוגת שוקולד, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שעועית ירוקה Tra Vigne, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו טירמיסו שוקולד.

הוראות

1
כדי להפוך את מוס, לשלב את השוקולד וקרם בקערה חסינת חום ומניח במיקרוגל ומבשלים על חום גבוה במשך 45 שניות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את גבינת שמנת, mascarpone ותערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי בינוני עד בינוני-גבוה במהירות עד רך וקרם. עצרו מדי פעם כדי לגרד את צידי הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
בקערה אחרת, עם מקצף נקי, מקציפים את חלמונים וסוכר עד קצף, על 30 שניות על גבוה. עם מרית גומי או כף עץ, בעדינות לקפל את תערובת הביצים לתוך תערובת שוקולד שמנת עד מעורבב. מכסים את המוס ומקררים עד שמוכנים להרכיב את הטירמיסו. (יש לך בערך 2 כוסות מוס. המוס עשוי להיות עשוי מראש, מכוסה ומקורר עד 1 יום.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מריתמרית
קערהקערה
4
כדי להפוך את zabaglione, להכין אמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
שלב את החלמונים, רום, Marsala ו 1/2 כוס סוכר בחלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
6
מניחים מעל (לא נוגע) בקושי מבעבע מים במחבת התחתונה לטאטא במרץ, או להכות עם מערבל חשמלי, עד התערובת מתחילה קצף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
מחבתמחבת
7
להקציף ברציפות עד התערובת משלשת נפח ומתעבה כדי ליצור תלוליות רכות כאשר המברשת הוא הרים, כ 7 דקות. מיד למקם את החלק העליון של הדוד הכפול באמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
8
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
9
בקערה קטנה, לנצח את 1/2 כוס שמנת כבדה עד שהוא מתחיל קצף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר הנותרות וממשיכים להכות עד השמנת מחזיקה פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך zabaglione מקורר. כיסוי וצינה במשך כמה שעות לפני הרכבת טירמיסו. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
סוכרסוכר
11
כדי להרכיב את הקינוח, בקערה קטנה או קנקן, מוסיפים את הסוכר לאספרסו החם. מערבבים היטב כדי לפזר את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את הרום.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
סוכרסוכר
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
חותכים את החלק העליון של העוגה ושמורה לשימוש אחר (ראה הערת השף).
13
חותכים את העוגה לשניים אופקית. מסדרים שכבה של עוגה, לחתוך את הצד, בחלק התחתון של קערה עמוקה 2 1/2 ליטר. להרטיב באופן שווה עם כמה סירופ אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מורחים חצי המוס על גבי, ולאחר מכן להפיץ מחצית zabaglione על גבי המוס. מסדרים את השכבה השנייה של העוגה, שוב לחתוך את הצד, על המוס. להרטיב היטב עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
15
מורחים את המוס שנותר למעלה בשכבה זוגית, ואחריו את הזבגליון הנותרים. מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה לפני ההגשה. עם מקלף ירקות, לחתוך תלתלים של שוקולד כדי לקשט את הדף, או אבק עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ירקירק
מורחיםמורחים
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף

מרכיבים

142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר מתוק, חתוך לחתיכותשוקולד מריר מתוק, חתוך לחתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרום כההרום כהה2largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר4largesחלמונים, בטמפרטורת החדרחלמונים, בטמפרטורת החדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאספרסו חם וטריאספרסו חם וטרי1גיליוןחנות קנה עוגת גיליון שוקולדחנות קנה עוגת גיליון שוקולד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רום בהיר או כההרום בהיר או כהה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין מרסלהיין מרסלה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק או שוקולד למחצה, או 1 כף אבקת קקאו לא ממותק או אבקת סוכרמריר מתוק או שוקולד למחצה, או 1 כף אבקת קקאו לא ממותק או אבקת סוכר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק