טירמיסו שחור ולבן
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, kahlua, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: תה שחור טירמיסו, טירמיסו שוקולד לבן, ו אגס-פלפל לבן טירמיסו.
הוראות
כדי להפוך את מוס שוקולד מריר, להמיס את 6 אונקיות שוקולד ואת החמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל, אבל לא נוגע, בקושי מבשלים מים.
מחממים ומערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. מניחים בצד עד שהוא ליד טמפרטורת החדר אבל עדיין נוזל.
שוט 3 חלמונים ביצה עם 2 כפות של הסוכר במערבל עומד באמצעות מצורף שוט במהירות בינונית עד התערובת היא חיוורת ואור, על 5 דקות. מקפלים את השוקולד מקורר.
כוס השוט של שמנת כבדה עם כף 1 Kahlua לפסגות בינוניות. בעדינות לקפל לתוך תערובת השוקולד.
בקערה גדולה, נקייה, יבשה, שוט 2 חלבונים ביצה עם 2 כפות של הסוכר עד שהם מתחילים להחזיק שיא נוקשה אבל הם בכלל לא יבשים. בעדינות לקפל לתוך תערובת השוקולד. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד מעובה ומפיצה, לפחות 1 שעה.
כדי להפוך את קרם mascarpone, לטאטא יחד את הכוס הנותרים קרם, כוס הסוכר, ואת הוניל בקערה בינונית עד הסוכר מתמוסס.
מוסיף את mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה ועבה. תניח בצד. (להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.)
כדי להפוך את סירופ הקפה, מערבבים יחד את הקפה והברנדי עם סוכר הכוס הנותר ואת הכוס Kahlua עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
כדי להרכיב את הטירמיסו, לשים 12 ladyfingers לתוך זכוכית קטנה (10 על 7 אינץ') או צלחת אפייה קרמיקה או צלחת הגשה, לחתוך אותם לפי הצורך (בעיקר) לכסות את החלק התחתון של המנה. השתמש במברשת מאפה כדי להשרות את ladyfingers עם סירופ קפה, באמצעות כשליש מהסירופ ולצייר אותם כמה פעמים כמו הסירופ סופג לתוך העוגיות.
Dollop ולהפיץ חצי קרם mascarpone באופן שווה על ladyfingers. למעלה עם עוד 12 ladyfingers לצחצח אותם בנדיבות עם סירופ.
Dollop ולהפיץ את כל מוס שוקולד מריר באופן שווה על ladyfingers. למעלה עם 12 ladyfingers הסופי לצחצח אותם עם הסירופ שנותר.
. השתמש בסכין פומפיה או חדה כדי לגלח כ 1 אונקיית שוקולד לחתיכות קטנות. מקפלים את השוקולד לתוך קרם mascarpone שנותר, ולאחר מכן לגזום ולהפיץ את התערובת באופן שווה על ladyfingers כדי ליצור את השכבה העליונה.
. לחץ קלות על פיסת נייר שעווה על הטירמיסו, ולאחר מכן לעטוף את המנה עם ניילון לעטוף במקרר לפחות 2 שעות או עד 2 ימים.
. כדי לשרת, לחתוך את הטירמיסו עם סכין חדה טבולה במים חמים ניגב עם מגבת נקייה. בזהירות להרים את החלקים על צלחות קינוח עם מרית קטנה, גמישה. למעלה עם שבבי שוקולד נוספים או קקאו מנופה,אם תרצה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;