קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שרלוט

טירמיסו שרלוט
המתכון טירמיסו שרלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את מדירה, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טירמיסו שוקולד שרלוט, עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°, ואז משמנים ומניחים מחבת עוגת 8in בנייר קלף, ומשומנים גם את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הביצים ואת הסוכר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את תחתית הקערה לא לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת התערובת היא רק חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את הקערה מן המחבת, באמצעות מערבל חשמלי, להכות במשך 5 דקות במהירות גבוהה, ולאחר מכן להפחית את המהירות בינוני להכות עוד 3 דקות. בשלב זה התערובת צריכה להיות משולשת נפח, וכאשר המקצף מורמים מהקערה הם צריכים ליצור סרט המסת לאט.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לנפות את הקמח בעדינות לקפל יחד, לוודא את כל הקמח משולב, אבל מנסה לשמור על נפח רב ככל האפשר. קח כפית גדולה של הבלילה ולהוסיף אותו חמאה מומסת, ולאחר מכן לערבב יחד (זה יהיה להבהיר את החמאה ולעזור לשלב אותו לתוך הבלילה). בעדינות לקפל את זה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן בעדינות ברמה החוצה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים במשך 25 דקות או עד העוגה הוא עלה וזהב, או כאשר שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי להפוך את תערובת mascarpone, להכות את חלמונים ביצה ½ כוס סוכר superfine עד חיוור שמנת, ולאחר מכן להוסיף את mascarpone ולהכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
יוצקים את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, ללא שומן לטאטא עד שהם יוצרים פסגות רכות. לאט להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא כדי ליצור פסגות המשרד. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת המסקרפונה ומניחים בצד. כדי להפוך את סירופ הקפה, מערבבים את הקפה ואת Marsala יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
כדי להרכיב את העוגה, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגה לשלוש שכבות, ולאחר מכן לשים את השכבה הראשונה לתוך החלק התחתון של מחבת עוגה 9in springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
12
מברשת את החלק העליון עם כשליש של סירופ קפה העליון עם קצת פחות מחצי תערובת mascarpone. אבק את mascarpone עם כ 1 אבקת קקאו ערמה. חזור על התהליך עם השכבה השנייה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סירופ טעםסירופ טעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
13
לחץ על ladyfingers למטה סביב הצדדים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את השכבה הסופית של עוגה לראש ולחץ בעדינות למטה (זה יעזור לתקוע את ladyfingers לעוגה).
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מברשת עם הקפה העליון עם תערובת mascarpone הנותרים, בעדינות פילוס זה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
15
צ ' יל העוגה במשך 4 שעות. ממש לפני ההגשה, להשתמש בסכין חדה או מקלף ירקות כדי לגרר את חפיסת השוקולד כדי ליצור שבבי. למעלה את העוגה עם שבבי שוקולד, ולאחר מכן להסיר את צווארון האביב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים