קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שרלוט

טירמיסו שרלוט
המתכון טירמיסו שרלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את מדירה, שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טירמיסו שוקולד שרלוט, עוגת שרלוט טירמיסו עם רמז של בייליס-שמים בפה, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°, ואז משמנים ומניחים מחבת עוגת 8in בנייר קלף, ומשומנים גם את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את הביצים ואת הסוכר בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים בעדינות, לוודא את תחתית הקערה לא לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא כל הזמן עד הסוכר מומס ואת התערובת היא רק חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר את הקערה מן המחבת, באמצעות מערבל חשמלי, להכות במשך 5 דקות במהירות גבוהה, ולאחר מכן להפחית את המהירות בינוני להכות עוד 3 דקות. בשלב זה התערובת צריכה להיות משולשת נפח, וכאשר המקצף מורמים מהקערה הם צריכים ליצור סרט המסת לאט.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנפות את הקמח בעדינות לקפל יחד, לוודא את כל הקמח משולב, אבל מנסה לשמור על נפח רב ככל האפשר. קח כפית גדולה של הבלילה ולהוסיף אותו חמאה מומסת, ולאחר מכן לערבב יחד (זה יהיה להבהיר את החמאה ולעזור לשלב אותו לתוך הבלילה). בעדינות לקפל את זה לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן בעדינות ברמה החוצה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 25 דקות או עד העוגה הוא עלה וזהב, או כאשר שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות לפני הפעלת על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את תערובת mascarpone, להכות את חלמונים ביצה ½ כוס סוכר superfine עד חיוור שמנת, ולאחר מכן להוסיף את mascarpone ולהכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
10
יוצקים את החלבונים ביצה לתוך קערה נקייה, ללא שומן לטאטא עד שהם יוצרים פסגות רכות. לאט להוסיף את הסוכר שנותר לטאטא כדי ליצור פסגות המשרד. מקפלים בעדינות את המרנג לתערובת המסקרפונה ומניחים בצד. כדי להפוך את סירופ הקפה, מערבבים את הקפה ואת Marsala יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ טעםסירופ טעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כדי להרכיב את העוגה, להשתמש בסכין משונן לחתוך את העוגה לשלוש שכבות, ולאחר מכן לשים את השכבה הראשונה לתוך החלק התחתון של מחבת עוגה 9in springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
12
מברשת את החלק העליון עם כשליש של סירופ קפה העליון עם קצת פחות מחצי תערובת mascarpone. אבק את mascarpone עם כ 1 אבקת קקאו ערמה. חזור על התהליך עם השכבה השנייה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
סירופ טעםסירופ טעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
13
לחץ על ladyfingers למטה סביב הצדדים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את השכבה הסופית של עוגה לראש ולחץ בעדינות למטה (זה יעזור לתקוע את ladyfingers לעוגה).
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מברשת עם הקפה העליון עם תערובת mascarpone הנותרים, בעדינות פילוס זה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
15
צ ' יל העוגה במשך 4 שעות. ממש לפני ההגשה, להשתמש בסכין חדה או מקלף ירקות כדי לגרר את חפיסת השוקולד כדי ליצור שבבי. למעלה את העוגה עם שבבי שוקולד, ולאחר מכן להסיר את צווארון האביב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד