טלה טחון קבב שאלו עם מולסה רימונים
אם יש לך טלה טחון, שמן זית, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita, קבב לולה-קבב טלה פרסי, ו קבב אדנה (קבב טלה טחון) (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק גריל. בקערה בינונית, ללוש בעדינות את frache crme, שום, מלח ופלפל לתוך טלה הקרקע. באמצעות ידיים לחות, לגלגל את תערובת טלה הקרקע לתוך 16 כדורים. על כל אחד 8 שיפודי מתכת קצרים (10 אינץ ' או פחות), חלופיים 3 חצאים שאלוט עם 2 כדורי כבש.
מברשת קבב עם שמן זית וגריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד השחמה בצד החיצוני (אבל לא מבושל דרך), על 3 דקות.
להעביר את הקבב גדול מאוד (12 עד 14 אינץ'), מחבת עמוקה.
מוסיפים את המים, 1 כפית של מולסה רימון ומיץ לימון; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה עד שאלוט הם מאוד רך ואת כדורי הבשר מבושלים דרך, על 30 דקות.
לחשוף ולהגדיל את החום גבוה.
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית של דבשת רימון ומבשלים, מתבשלים מדי פעם, עד כדורי הבשר ואת הצלי הם מזוגגים, על 5 דקות.
להעביר את הקבב למגש טפטוף עם כל רוטב שנותר.
מקשטים עם בצל ירוק ופטרוזיליה ומגישים עם לחם פיתה חם.