קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

טלה מונגולי פריך

טלה מונגולי פריך
טלה מונגולי פריך דורש מסביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר בגודל אגודל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: צלעות כבש מונגוליות, תבשיל כבש מונגולי עם קוסקוס, ו טלה מוקפץ מונגולי עם כמון.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הטלה בתבשיל עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
3
להוסיף מרכיבים הנותרים בתוספת מספיק מים רק כדי לכסות. מבשלים עם המכסה במשך 3 שעות עד הבשר רך והעצמות לשלוף בקלות. אפשר להתקרר עדיין מכוסה בנוזל הבישול עם המכסה על. אתה יכול לעשות את זה 1-2 ימים מראש ולתת לכבש להתקרר לחלוטין במקרר. זה יעשה את הצעד הבא קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כאשר קר, להרים את הטלה מתוך הנוזל ולהעביר למגש אפייה. שומן דל שומן מהרוטב. שמור חצי מהרוטב לנודלס (בקטע 'נסה', למטה) ובועה את השאר, עדיין במחבת, עד סמיך וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
יוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
גריל חום לטלה בינוני וגריל עד פריך וחם דרך, אבל לא כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לגרוס את הטלה, להשליך את רוב השומן ואת כל העצמות, אבל לשמור על העור נחמד, פריך. אתה יכול לחתוך את העור הראשון ולהשאיר אותו בתנור חם בזמן שאתה לגרוס את שאר הבשר. כדי לשרת, לקחת הכל לשולחן ולאכול את הטלה מגולגל עלי החסה עם מלפפון, בצל אביב ורוטב, בתוספת אטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
בצל אביבבצל אביב
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)