טליאטה עם ארוגולה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? טליאטה עם ארוגולה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 61 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פרמזן-רג'יאנו, מלח ים גס ופלפל, רוזמרין ומרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Tagliatan של העצם-In Rib-eye עם ארוגולה, Tagliata של Antica Trattoria עם ארוגולה, ו טליאטה בקר עם מתכון ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק. בקערה, מערבבים את השום, רוזמרין, מרווה, 1 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל. שפשף את התערובת על כל הסטייק.
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על אש מתונה עד להשחמה בכל רחבי. העמד את הסטייק על צידו וצלה אותו בתנור במשך 20 דקות, או עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 13
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות, ואז לחתוך.
מורחים את ארוגולה על מגש ומעל עם הסטייק.
טפטוף עם שמן ומיץ לימון העליון עם שבבי הגבינה.