טליוליני קון וונגול אי קישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים)
טליוליני קון וונגול דואר קישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 469 קלוריות. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 6 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, קוקלים ניו זילנדיים, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), טליאטלה קון וונגול-פסטה עם צדפות קטנות, ו צדפות אורגנאטו: וונגול אוריגנט.
הוראות
1
1 בצק פסטה בסיסי מתכון, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
משרים את צדפות תמיסת מלח במשך 2 שעות, לשנות את המים מספר פעמים להשליך משקעים להתיישב במים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מים
מלח
3
מכינים את הפסטה לפי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מרדדים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ואז חותכים לסרטים בעובי 1/8 אינץ'. מניחים על מגש גיליון מאובק בסולת ומכסים במגבות כלים נקיות ולחות עד שמוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
סולת
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
5
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
6
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
8
מוסיפים את הקישואים והעגבניות וממשיכים לבשל עד שמיצי העגבניות התאדו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
קישואים
9
מוסיפים את הצדפות ואת כיסוי היין, ומבשלים עד שהצדפות החלו לאדות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
יין
10
זרוק את הפסטה במים רותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
11
מסננים ומוסיפים לסיר עם הצדפות. זורקים עד שהאטריות לבושות היטב והרוטב הוא העקביות הנכונה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
פטרוזיליה
צדפות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
בצק פסטה בסיסי
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
13
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קמח לכל מטרה
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
14
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.