טמאלס במילוי גבינה וג'לפניו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 147 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-1119 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צ'ילי חלפיניו, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, פשטידות לחם תירס Jalapeño עם גבינת עיזים ומילוי בייקון, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).
הוראות
משוך מחרוזות 1/4 אינץ ' מקליפות שמורות לעטוף tamales, או להשתמש בחוט; להפריש. כיסוי קליפות תירס (כולל מחרוזות משכו) עם מים חמים ולתת לעמוד עד גמיש, לפחות 30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות של מרק ומרכיבים tamale בצק הנותרים. הכה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב, הוספת מרק עוף הנותרים לפי הצורך כדי להפוך בצק רך.
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם. מבשלים ומערבבים בצל בשמן 2 עד 3 דקות או עד מכרז. מערבבים בצ ' ילי; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד חם.
מסננים קליפות תירס; טפיחה יבשה עם מגבות נייר.
מניחים 3 כף רמהממלא בצק על כל קליפת תירס; מעט פרוש, מה שהופך את ההזחה במרכז עם גב כף.
מניחים 1 עד 2 רצועות גבינה ובצל וצ ' ילה על מרכז הבצק; לקפל בצק סביב מילוי. אם קליפות תירס קטנות מדי, חפיפה 2 קליפות. מקפלים תחתון שליש קליפת תירס מעל מילוי; לקפל הצדדים לכיוון המרכז. לקשור צמרות עם מיתרי קליפות תירס.
ב 5 ליטר תנור הולנדי, מקום מדף קירור עגול.
יוצקים מים רותחים בתנור הולנדי, כמעט נוגע מדף. (מים לא צריך לגעת tamales כאשר הם מתווספים.)
מניחים 6 קליפות טמלה ריקות על גבי מדף. לעמוד tamales בתוך סירים, נשען על הצדדים מסביב. כיסוי; להפחית את החום בינוני. מבשלים בעדינות 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד הבצק טמלה הופך מוצק.
הוסף יותר מים במידת הצורך במהלך זמן הבישול.
בואו לעמוד חשוף 10 עד 15 דקות. בזהירות לפתוח כל tamale על ידי הסרת מחרוזת ופתיחת קליפה.