טמאלס חזיר מטוגן
Tamales חזיר מטוגן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3103 קלוריות, 344 גר' של חלבון, ו 75 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אורגנו, ציר עוף, כתף חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו Tamales חזיר, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales חזיר משך (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מלקחיים, טוסט guajillo chiles על אש פתוחה או במחבת ברזל יצוק עד ריחני, על 5 שניות לכל צד.
תעביר את הצ ' ילי לבלנדר.
הוסף 2 כוסות מים חמים ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מוסיפים את השום, הצ ' יפוטלים, פלפל שחור, קינמון ואורגנו לבלנדר ומחית עד חלקה. מסננים את הרוטב לתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, לחיצה קשה על המוצקים.
מוסיפים את החזיר לתבשיל יחד עם 6 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד חזיר רך, על 2 שעות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את החזיר לקערה ולתת מגניב מעט. מרתיחים את הרוטב עד שהוא מופחת 4 כוסות, על 20 דקות.
לגרוס את החזיר עם 2 מזלגות ולהחזיר אותו לרוטב. מבשלים חשופים עד שהרוטב מצטמצם ורק מצפה את החזיר, כ -20 דקות. מתבלים את החזיר במלח ומניחים להתקרר מעט.
בקערה גדולה, מערבבים את masa harina עם המים עד לחלח באופן שווה; תן למסא להתקרר. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם ההנעה, להכות את השומן עם אבקת אפייה ומלח במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות. עם המכונה על, להוסיף את מאסה בגושים בגודל כדור גולף, ולאחר מכן טפטוף במניה עוף לנצח עד חלקה לחלוטין. הגדל את המהירות לגבוה והכה את המסא עד רכות, כ-3 דקות; המרקם צריך להיות דומה לחומוס רך.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את צמרות חוטי וחלק תחתון של כל עלה בננה. בזהירות לחתוך את העלים לתוך ריבועים 8 אינץ'; להפריש כל עם דמעות להשתמש עבור אידוי. אתה צריך בערך 18 ריבועים.
מורחים 1/4 כוס של מאסה מעט מחוץ למרכז 4-על ידי 6 אינץ מלבן על עלה בננה מרובע.
מורחים 2 כפות של חזיר צלוי על המאסה. מקפלים את הקצה התחתון של הכיכר למעלה ושוב, כך masa סוגר את מילוי חזיר. מקפלים את הקצה העליון של העלה למטה, ואז לקפל בצדדים כדי לסגור את החבילה. לקשור את הטמל עם חוט מטבח. חזור על טופס tamales הנותרים.
קו ספינת קיטור גדולה עם שכבה של פיסות בננה עלה.
הוסף את tamales ב 2 שכבות רופפות. קיטור tamales מעל מים רותחים במשך 1 שעה ו 20 דקות, מחדש את המים רותחים לפי הצורך.
הסר מהחום ולתת tamales לעמוד באוניית הקיטור מכוסה במשך 30 דקות.
לפתוח טמלים ואבק בקמח אורז. במחבת גדולה, חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מוסיפים את הטמאלים בקבוצות ומטגנים, הופכים פעם אחת, עד לזהב ופריך, כ -5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומגישים.