טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה
טוסט טנדורי-יוגורט כתף כבש במרינדה עם בצל בגריל ושעועית ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 282 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שעועית, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: כריכי כבש בגריל עם בצל ירוק בגריל, יוגורט צלוי-רגל מושרה של כבש, ו כריסה צלויה-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי.
הוראות
1
טוסט כוסברה וכמון במחבת מטוגנת על חום בינוני עד התבלינים להיות ריחני ופשוט להתחיל לעשן, 2 דקות. מניחים את התבלינים בצד כדי להתקרר ולאחר מכן למזג אותם במטחנת תבלינים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
נקב את הטלה מספר פעמים עם מזלג ומניח בשקית ניילון גדולה resealable עם השום והבצל ויוצקים בתערובת היוגורט. להזיז את הטלה סביב בשקית מעיל לחלוטין ולמקם במקרר כדי להשרות במשך 4 עד 6 שעות.
מחממים את הגריל לגובה, צורבים את כל הצדדים של הטלה ומתאימים את הגריל לחום עקיף, כ -350 מעלות F. גריל הטלה במשך כ -45 דקות לכל צד עבור בינוני. כאשר הטלה מבושל, להסיר אותו מגש לנוח במשך 15 דקות לפני החיתוך.