קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

טנדרלוין בקר מצופה בעשב

טנדרלוין בקר מצופה בעשב
Tenderloin בשר משובצת עשב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1202 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, בצל, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו טנדרלוין בקר מצופה בעשב, בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת אטומה וחוט קצב 8 על 8 על ידי תבנית אפייה 2 אינץ ' ונייר קלף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קשרו את הבשר בחוט קצבים ושפשפו בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בקרבקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
מערבבים את רוזמרין, פטרוזיליה, קורנית, שום וללטף את התערובת על הבשר. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טימיןטימין
בקרבקר
5
מעל חום גבוה צורבים את הבשר במחבת חסינה, הופך חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את המחבת ישירות לתנור וצולים את הבשר במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
תן את שאר הבשר במשך 10 דקות לפני הסרת החוט ופריסת.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בשורה התחתונה והצדדים של 8 על 8 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף. לשפשף את נייר הקלף עם חמאה וקצת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
הניחו את תפוחי האדמה בשורות חופפות כדי לכסות את תחתית נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
11
מפזרים קצת גבינה ושום. חזור על תהליך שכבות עד כל תפוחי האדמה, גבינה ושום שימשו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
שוםשום
12
להקציף יחד את הביצים, שמנת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
יוצקים את תערובת הביצים על תפוחי האדמה. לחץ על תפוחי האדמה כדי להפיץ את תערובת הביצים. מכסים את המנה בנייר קלף ואופים במשך 1 1/2 שעות. (
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
14
הסר את נייר הקלף מלמעלה במשך 20 הדקות האחרונות כדי להשחים את החלק העליון).
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
15
אפשר לפלאן לנוח לפחות 15 דקות לפני היציאה מהמחבת וחיתוך לגדלים המשרתים. מנה זו היא הטובה ביותר עשה יום קדימה, לאחר מכן portioned ו מחומם בתנור 400 מעלות F במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
16
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 7 דקות עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הסוכר והמלח, ומבשלים עוד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
17
מוסיפים את היציאה והחומץ, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 30 דקות או עד מעובה. מערבבים ב קורנית. שומר במשך שבוע 1 מאוחסן במקרר במיכל אטום
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
טימיןטימין
יציאהיציאה

מרכיבים

907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרכז לחתוך בשר טנדרלוין, גזוזמרכז לחתוך בשר טנדרלוין, גזוז1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 כפיות אבקת שוםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' בררוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2חתיכות טופי הית' ברטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוייר, מגורד.גרוייר, מגורד.3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברמוסקט מגורדמוסקט מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריציאת rubyיציאת ruby680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1קילוגרםיוקון זהב תפוחי אדמה, פרוס דק מאוד (אודותיוקון זהב תפוחי אדמה, פרוס דק מאוד (אודות