Tenderloin בשר משובצת עשב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1202 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, בצל, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו טנדרלוין בקר מצופה בעשב, בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין, ו טנדרלוין בקר מצופה בעשב ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת אטומה וחוט קצב 8 על 8 על ידי תבנית אפייה 2 אינץ ' ונייר קלף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
קשרו את הבשר בחוט קצבים ושפשפו בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בקר
לשפשף תיבול יבש
4
מערבבים את רוזמרין, פטרוזיליה, קורנית, שום וללטף את התערובת על הבשר. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
פטרוזיליה
שום
טימין
בקר
5
מעל חום גבוה צורבים את הבשר במחבת חסינה, הופך חום מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים את המחבת ישירות לתנור וצולים את הבשר במשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
7
תן את שאר הבשר במשך 10 דקות לפני הסרת החוט ופריסת.
מרכיבים שתצטרך
בקר
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בשורה התחתונה והצדדים של 8 על 8 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף. לשפשף את נייר הקלף עם חמאה וקצת שום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
10
הניחו את תפוחי האדמה בשורות חופפות כדי לכסות את תחתית נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
11
מפזרים קצת גבינה ושום. חזור על תהליך שכבות עד כל תפוחי האדמה, גבינה ושום שימשו.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גבינה
שום
12
להקציף יחד את הביצים, שמנת, מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
קרם
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
יוצקים את תערובת הביצים על תפוחי האדמה. לחץ על תפוחי האדמה כדי להפיץ את תערובת הביצים. מכסים את המנה בנייר קלף ואופים במשך 1 1/2 שעות. (
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
14
הסר את נייר הקלף מלמעלה במשך 20 הדקות האחרונות כדי להשחים את החלק העליון).
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
15
אפשר לפלאן לנוח לפחות 15 דקות לפני היציאה מהמחבת וחיתוך לגדלים המשרתים. מנה זו היא הטובה ביותר עשה יום קדימה, לאחר מכן portioned ו מחומם בתנור 400 מעלות F במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
16
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 7 דקות עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הסוכר והמלח, ומבשלים עוד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
17
מוסיפים את היציאה והחומץ, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 30 דקות או עד מעובה. מערבבים ב קורנית. שומר במשך שבוע 1 מאוחסן במקרר במיכל אטום