טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל חמוציות וחמאת גורגונזולה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו garnishes: גזר תינוק קלוי, נמל, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי בשר בקר עם פלפל מנמל חמוציות ריליש וגורגונזולה, בשר טנדרלוין עם הפחתת שזיף פורט-ביץ, ו סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה.
הוראות
Secure tenderloin במרווחים של 2" עם מחרוזת כבדה.
מניחים פילה בתיק מקפיא גדול zip-top.
שלב נמל הבא 4 מרכיבים; מערבבים היטב.
יוצקים מרינדה מעל tenderloin; חותם. להשרות במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
יוצקים נוזל דרך מסננת רשת לתוך קערה; שום מילואים מוצקים להשליך. הגדר 1 מרינדה כוס בצד.
מניחים פילה על מחבת מטלית משומנת קלות. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של tenderloin.
מניחים פילה בתנור שחומם מראש 425. מיד להפחית את החום ל 350; אופים, חשוף, במשך 1 שעה או עד רשם מדחום 145 (נדיר בינוני) ל 160 (בינוני) או במידה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
שלב שום שמור 1 כוס מרינדה שמורות בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד מופחת בחצי.
להסיר ולהשליך שום. מערבבים ברוטב חמוציות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; כיסוי ומבשלים 1 דקה.
מגישים עם הפחתת חמוציות וחמאת Gorgonzola.
הערה: לצלות את הירקות לקישוט, לטפטף קלות עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל. צלוי ב 450 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת.