טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה טעונים פעמיים אפוי נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, עירית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו טעונה פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; לשטוף וללטף יבש עם מגבות נייר. מעיל תפוחי אדמה עם ספריי בישול; פירס תפוחי אדמה עם מזלג. לשפשף 1/8 כפית מלח כשר באופן שווה על תפוחי אדמה; מקום סגלגל 6-ליטר תנור חשמלי איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד תפוחי אדמה רכים. מגניב במקצת.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת לקערה בטוחה במיקרוגל בינוני, משאיר קליפה עבה 1/8 אינץ'. עיסת מאש עם מחית תפוחי אדמה. מערבבים בחלב, יוגורט, 1/4 כוס גבינה, 1/4 כפית מלח כשר, ופלפל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד מחומם היטב.
תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה. סדר חצאי תפוחי אדמה בתחתית סיר איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 25 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
מפזרים כל מחצית תפוחי אדמה עם כ 1/2 כפית עירית ועל 1 כפית בייקון.