קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טעינת מאפינס סובין ג'מפר

טעינת מאפינס סובין ג'מפר
צריך ארוחת בוקר צמחונית? טענת מאפינס סובין ג'מפר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא דבשה, אבקת אפייה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טוען לצלעות הקופצות, מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, ו פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס.

הוראות

1
להפיץ על זיגוג 1 כפות על החלק התחתון ועל הצדדים של 12 פחיות מאפין עם מברשת מאפה — דילגתי על שלב זה ופשוט ריססו 12 כוסות מאפין עם ספריי בישול. אני מניח שאם אתה משתמש בזיגוג, אתה מגיש מאפינס במהופך? אני לא בטוח, אבל לשים את הזיגוג בקופסאות המאפין זה צעד מעניין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בישול פולנטהבישול פולנטה
2
מערבבים קמח, סובין, אבקת חלב, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
אבקת חלבאבקת חלב
קיצור טבעיקיצור טבעי
סוביןסובין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מערבבים יחד סוכר חום, סירופ תירס כהה, מולסה, שמן וביצה בקערה נפרדת עד מעורבב היטב.פירה צימוקים וגרידת תפוז עם מים בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס כההסירופ תירס כהה
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
גרידה כתומהגרידה כתומה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים למרכיבים נוזליים.מערבבים מרכיבים נוזליים לתוך מרכיבים יבשים עד רק רטוב.מלא את שימורי מאפין 2/3 מלא (מילאתי את שלי כמעט עד השפה וזו הייתה טעות. טסות להתפשט) ואופים ב 350 מעלות במשך 20 דקות או עד toothpick מוכנס יוצא נקי.מיד להפוך על נייר כסף או שעווה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה