טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים
טאקו צ'יפוטלה רך מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, בשר טחון, צ' ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים, בישול איטי Smoky משך טאקו חזיר, ו צ'יפוטלה צ' יפוטלה איטי.
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ו Anaheim צ ' ילה על חום בינוני על 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
ב 3-4 ליטר בישול איטי, לערבב תערובת בקר, רוטב צ 'ילי, רוטב שומה, צ' ילי צ 'ילי, צ' ילי צ ' ילי, כמון ומלח.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות.
כדי לשרת, כפית 1/3 תערובת בשר על כל טורטייה; למעלה עם גבינה ועגבניות.
מגלגלים טורטיות. תערובת בשר תחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.