קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טקילה ואננס אפוי ליים

טקילה ואננס אפוי ליים
טקילות ואננס אפוי ליים עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 222 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, טקילה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו טקילה ליים עוף עם סלסה אננס בגריל, טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, ו טקילה ליים כנפי עוף אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד טקילה, מיץ לימון וסוכר עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טקילהטקילה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
לקלף אננס עם סכין חדה גדולה, שמירה על כתר של עלים מחוברים. לקצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
חותכים לאורך כל צד של שורה אלכסונית של עיניים כי מתפתל למטה אננס, ויוצרים ערוץ בצורת V.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2
חותכים את הערוץ ואת העיניים ואת ההליך לחזור עם שורות שנותרו של העיניים.
3
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הנח אננס על צידו, ולאחר מכן, מתחיל בבסיס ונע כלפי מעלה, בזהירות לחתוך אננס לאורכו במחצית דרך עלים, שמירה על עלים מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
חותכים את הליבה מכל חצי ומוציאים כמה עלים פנימיים ארוכים כך שאין עלים ארוכים יותר מאשר כ 7 אינץ'.
6
מסדרים חצאי אננס, צדדים שטוחים למטה, בכוס או קרמיקה 13-על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה, ואז פירס בכל רחבי וכל הדרך דרך עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מערבבים תערובת טקילה וכפית על אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
טקילהטקילה
8
להניח גיליון של נייר שעווה על אננס ואופים באמצע התנור, רווי מיצים כל 10 דקות, עד אננס הוא רך מעט קרמל, על 50 דקות. חצאי אננס חצי לאורכו ולהגיש עם כל מיצים שנותרו בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
* אננס יכול להיות אפוי 3 שעות קדימה. מחממים, מכוסים בנייר שעווה, בתנור 177° עד מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כל מנה כ 138 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן.
3
גורמה