טקילה ואננס אפוי ליים
טקילות ואננס אפוי ליים עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 222 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, טקילה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו טקילה ליים עוף עם סלסה אננס בגריל, טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים, ו טקילה ליים כנפי עוף אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד טקילה, מיץ לימון וסוכר עד שהסוכר מומס.
לקלף אננס עם סכין חדה גדולה, שמירה על כתר של עלים מחוברים. לקצץ בתחתית.
חותכים לאורך כל צד של שורה אלכסונית של עיניים כי מתפתל למטה אננס, ויוצרים ערוץ בצורת V.
חותכים את הערוץ ואת העיניים ואת ההליך לחזור עם שורות שנותרו של העיניים.
הנח אננס על צידו, ולאחר מכן, מתחיל בבסיס ונע כלפי מעלה, בזהירות לחתוך אננס לאורכו במחצית דרך עלים, שמירה על עלים מחוברים.
חותכים את הליבה מכל חצי ומוציאים כמה עלים פנימיים ארוכים כך שאין עלים ארוכים יותר מאשר כ 7 אינץ'.
מסדרים חצאי אננס, צדדים שטוחים למטה, בכוס או קרמיקה 13-על ידי 9 אינץ ' צלחת אפייה, ואז פירס בכל רחבי וכל הדרך דרך עם שיפוד.
מערבבים תערובת טקילה וכפית על אננס.
להניח גיליון של נייר שעווה על אננס ואופים באמצע התנור, רווי מיצים כל 10 דקות, עד אננס הוא רך מעט קרמל, על 50 דקות. חצאי אננס חצי לאורכו ולהגיש עם כל מיצים שנותרו בתבנית אפייה.
* אננס יכול להיות אפוי 3 שעות קדימה. מחממים, מכוסים בנייר שעווה, בתנור 177° עד מחומם דרך, 15 עד 20 דקות.
כל מנה כ 138 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן.