טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון
טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות סלסה טרגון יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 879 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טרוטה מצופה קמח תירס, ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת צ 'ילי, ומלח בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ' להתמזג. לייבש פורל עם מגבות נייר.
מפזרים חללי פורל עם מלח ופלפל. פורל מעיל עם תערובת קמח תירס.
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 מחבטות גדולות כבדות מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 טרוטה לכל מחבת ומבשלים עד שטרוטה אטומה במרכז ופריכה מבחוץ, כ-4 דקות לכל צד.
למחוק 1 מחבת, ואז חום שנותר 2 כפות שמן במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום וצ ' ילי סראנו. Sauté עד בצל הוא רך, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, מיץ צדפות, מיץ לימון ודבש. מבשלים רק עד נוזלים מתחילים להתבשל, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום. מערבבים בטרגון. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים זרעי דלעת ומגישים.
* אבקת צ 'ילי אנצ' ו זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.