קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון

טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות וסלסה טרגון
טרוטה מצופה קמח תירס עם עגבניות חמות סלסה טרגון יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 879 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי דלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טרוטה מצופה קמח תירס, ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, קמח תירס, אבקת צ 'ילי, ומלח בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ' להתמזג. לייבש פורל עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פורלפורל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מפזרים חללי פורל עם מלח ופלפל. פורל מעיל עם תערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פורלפורל
3
חום 2 כפות שמן בכל אחד 2 מחבטות גדולות כבדות מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים 2 טרוטה לכל מחבת ומבשלים עד שטרוטה אטומה במרכז ופריכה מבחוץ, כ-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר פורל לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
6
למחוק 1 מחבת, ואז חום שנותר 2 כפות שמן במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים בצל, שום וצ ' ילי סראנו. Sauté עד בצל הוא רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים עגבניות, מיץ צדפות, מיץ לימון ודבש. מבשלים רק עד נוזלים מתחילים להתבשל, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
9
הסר מחבת מחום. מערבבים בטרגון. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
סלסה כפית על פורל.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
פורלפורל
11
מפזרים זרעי דלעת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
12
* אבקת צ 'ילי אנצ' ו זמין בסעיף התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)12 כפיות אבקת שוםרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ צדפות בבקבוקמיץ צדפות בבקבוק12 כפיות אבקת שוםטרגון טרי קצוץטרגון טרי קצוץ4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזרעי דלעת מופגזים (pepitas), קלוי קלותזרעי דלעת מופגזים (pepitas), קלוי קלות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברצ'ילי טחון seededed סראנוצ'ילי טחון seededed סראנו1קילוגרםפורל שלם, עצמות, קנה מידה, ראשים וזנבות שלמיםפורל שלם, עצמות, קנה מידה, ראשים וזנבות שלמים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות צהובות או אדומות (רצוי גפן-הבשיל), זרע, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץעגבניות צהובות או אדומות (רצוי גפן-הבשיל), זרע, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.