טרוטת Steelhead Barbequed
אם יש לך רוטב ברביקיו, חמאה, פילה טרוטה steelhead, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . וזה מרהיב. נסו פילה טרוטה Steelhead אפוי, סלמון במרינדה הטוב ביותר (או טרוטת ראש פלדה) עם אגוז מייפל, ו טרוטה צלויה עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ושמן קלות את הסבכה.
מסדרים את פילה פורל על חתיכת נייר אלומיניום גדולה.
לטאטא יחד את החמאה, מיץ לימון, פפריקה, ופלפל קאיין; מברשת את התערובת על פילה.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, על 10 דקות; לצחצח את הפילה עם רוטב ברביקיו; לבשל עוד 2 דקות.