טרוטת עין-הקשת האסייתית
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טרוטת עין-הקשת האסייתית יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, זנגביל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טרוטת עין-הקשת עם תפוחי אדמה, טרוטת עין-הקשת Meunière, ו תבשיל טרוטת עין-הקשת.
הוראות
לשפשף פילה פורל עם רוטב סויה. מתבלים במלח, פלפל וסוכר; מניחים בצד.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום, זנגביל, בצל ירוק; מבשלים ומערבבים עד חום זהוב.
מוסיפים פילה פורל ומבשלים עד להשחמה ופריך, כ 3 דקות. הפוך פילה מעל, ולהמשיך לבשל עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 3 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.