טרטר טרוטת סלמון עם קוויאר ועגבניות לחוצות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? טרטר טרוטת סלמון עם קוויאר ועגבניות לחוצות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 173 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קוויאר, שמן שומשום אסייתי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: חביתה עם קוויאר לחוץ ושמנת חמוצה, טרטר טונה בסירת מלפפון עם קוויאר, ו סלריאק טרטר עם טרוטה מעושנת.
הוראות
יש לשטוף את הבצל ואת הבצל בצלים במסננת בסדר לטפוח יבש; להעביר לקערה.
מוסיפים את העירית, מיץ ליים, שמן שומשום וכף 1 של שמן זית וזורקים.
מרדדים את הקוויאר בין שני יריעות פלסטיק לעטוף 1/8 אינץ עבה.
להעביר את הקוויאר ללוח חיתוך ולחתוך לקוביות 1/8 אינץ'.
תוסיף את הקוויאר לקערה. מקפלים את הדגים ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הטרטר על צלחות (באמצעות עובש טבעת 3 אינץ ' כמדריך, אם תרצה).
טפטוף עם שמן זית, מקשטים עם עגבניות ועשבים ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.