קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

טרי-טיפ בגריל מתוק ומתובל

טרי-טיפ בגריל מתוק ומתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מתוק ומתובל Tri-Tip בגריל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 500 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קאיין, צלי טרי-טיפ, זרעי כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מתובלים בגריל, עוף בגריל מתוק ומתובל, ו חמוצים צלויים מתובלים ומתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פלפל, כמון, פפריקה, כוסברה, קאיין, סוכר חום, שום, מלח ושמן בקערה קטנה כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. אם תרצה, להוסיף כמה חתיכות של אלון כי כבר ספוג במים במשך 30 דקות ישירות גחלים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לשפשף סטייק עם הדבק, במקום על הצד הקריר של הגריל, כיסוי, ומבשלים, מסתובב ומהפך מדי פעם עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם סטייק 115 עד 49° עבור מדיום רייר, 20 עד 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
אם הגחלים לא חמים, להסיר סטייק מן הגריל, להוסיף ליטר נוסף של גחלים, ולחכות חמש דקות להם להתחמם. החזר סטייק לצד החם של הגריל. קוק, מרפרף באופן קבוע עד חרוך היטב על החיצוני ומרכז של רושמי סטייק 120 עד 52° על מדחום קריאה מיידית, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך