טריאקי בקר במטבח של קמפבל
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יפני. . גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, פרח ברוקולי, אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, מטבל תרד חם במטבח של קמפבל, ו Campbell ' S Kitchen Easy Chicken Paprikash.
הוראות
חותכים בשר לרצועות דקות מאוד.
מערבבים קורנפלור, מרק, סויה, סוכר חום ואבקת שום עד חלקה. תניח בצד.
בקר מוקפץ במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד השחמה ומיצים להתאדות.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים 1 דקה. מערבבים תערובת קורנפלור ולהוסיף. מבשלים עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן.