טריאקי בשר ועוטפת חסה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טריאקי בשר וחסה אננס עוטפת. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך בשר בקר טחון, אננס tidbits במיץ, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכת חסה עוף טריאקי בגריל עם סלט אננס, עוטפת חסה מעוף טריאקי, ו סטייק טריאקי עוטפת חסה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים במלח ופלפל.
בקערה קטנה, לערבב שמורות אננס נוזלי, רוטב בזיגוג ו קורנפלור. מערבבים תערובת לתוך בשר טחון. מבשלים ומערבבים עד סמיך תוסס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים באננס, בצל ירוק ופלפל פעמון. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. כפית על תערובת 1/2 כוס לתוך כל עלה חסה; להתגלגל לשרת.