טריאקי בשר טנדרלוין
המתכון טריאקי בשר טנדרלוין יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמהיל מרק בצל, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: טריאקי בשר חזיר Tenderloin, טריאקי בשר חזיר Tenderloin, ו טריאקי בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שרי, רוטב סויה, תערובת מרק וסוכר חום.
יוצקים 1 כוס לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; להוסיף tenderloin. לאטום את התיק ולהפוך מעיל; לקרר במשך 5 שעות או לילה. מכסים ומקררים את שאריות המרינדה.
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה.
אופים, חשוף, ב 425° במשך 45-50 דקות או עד הבשר מגיע doneness הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°), מתבוסס לעתים קרובות עם 1/3 כוס שמורות מרינדה.
בואו לעמוד במשך 10-15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, להביא מים ומרינדה הנותרים לרתיחה מתגלגלת במשך 1 דקה או עד שהרוטב מופחת מעט. פרוסת בשר; לשרת עם רוטב.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.