טריאקי עוף
עוף טריאקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 55 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 727 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.28 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם מקלות תוף עוף, מלח ופלפל גרוס, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יפני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כנפי עוף טריאקי עם רוטב טריאקי טרי, עוף טריאקי (טורי נו טריאקי), ו שרימפס טריאקי ואיך מכינים רוטב טריאקי משלכם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים את רוטב הסויה, הסוכר, 1 כפית הפלפל השחור, עמילן התירס ו -1 / 2 כוס מיץ האננס השמור יחד בסיר עד להמסה מלאה של הסוכר; מוסיפים את הבצל, השום והג ' ינג ' ר. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ -5 דקות.
שוטפים היטב את ירכי העוף, מקלות התוף והכנפיים; התייבש עם מגבות נייר. מסדרים את העוף בתבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
יוצקים את נתחי האננס סביב נתחי העוף; מברישים את העוף בנדיבות ברוטב ומחזירים לתנור למשך 30 דקות, מברישים ברוטב כל 10 דקות בערך.