טריזי תפוחי אדמה מוכים בבירה
טריזי תפוחי אדמה מוכים בבירה עשויים להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 323 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמנת, חלב, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 37% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טריזי תפוחי אדמה קייג'ון , טריזי תפוחי אדמה במחבת , וטריזי תפוחי קינמון אפויים .
הוראות
לשפשף ולחורר תפוחי אדמה. מכניסים למיקרוגל, ללא כיסוי, בעוצמה גבוהה למשך 10-12 דקות או רק עד לריכוך, הופכים פעם אחת.
בינתיים טורפים בקערה רדודה את הקמח, החלב, הביצה, המלח המתובל, השמן והפלפל עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה בירה; לְהַפְרִישׁ.
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, חותכים כל אחד ל-12 טריזים. במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. טובלים פרוסות תפוחי אדמה בבלילה. מטגנים בקבוצות במשך 3-4 דקות או עד להזהבה, הופכים מדי פעם.
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.