טריזי תפוחי אדמה קלויים בלסמי
פלחי תפוחי אדמה קלויים בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 140 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, תפוחי אדמה צהובים בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פלחי Russet קלויים עם חומץ בלסמי ורוזמרין, פלחי תפוחי אדמה קלויים, ו פלחי תפוחי אדמה קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
חצי כל תפוח אדמה לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו ל 4 טריזים. לזרוק טריזי תפוחי אדמה עם שמן, מלח ופלפל בתבנית אפייה רדודה 17 על 11 אינץ '(בערך 1 אינץ ' עמוק) ולסדר בשכבה 1. תפוחי אדמה צלויים, מתהפכים פעם אחת, עד חום זהוב מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
מפזרים 2 כפות חומץ, מחבת רועדת להפיץ חומץ באופן שווה, ואז צולים עד חומץ הוא התאדה, על 3 דקות.
מגישים מפוזרים עם הנותרים 1/2 כף חומץ ומלח לפי הטעם.