קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר
טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה לבן ביצה, אפור סול, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. וזה די גרוע. נסו טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר, Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), ו סלמון ועוגות דגים שמיר ב 4 צעדים קלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 325°f. עובש טרין שמן ותחתית שורה עם גיליון נייר שעווה (לחתוך כדי להתאים), ואז נייר שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
הסר כל עור כסף גלוי או גידים מדגים וחותכים משני צדי עצמות הסיכה עד שכל עצמות הסיכה הוסרו, ולאחר מכן לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ'. פירה דגים עם מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט במעבד מזון עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
מוסקטמוסקט
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים ביצה לבנה ופירה עד incorporated, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה להגדיר בקערת קרח גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הגדר tamis, צד המסך למעלה, על צלחת ולעבוד תערובת דגים דרך מסננת על 2 כפות בכל פעם עם מגרד עד כל שנותר הוא גידים. המשך לעבוד דגים דרך מסננת, גירוד דגים מתוחים מהחלק התחתון של tamis מעת לעת והעברה לקערה גדולה להגדיר בקערה אחרת של קרח.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
לשקול דגים מתוחים כדי לקבוע כמות שווה של שמנת (1 כוס קרם שוקל 8 אונקיות). לאחר מכן, שמירה על תערובת דגים על קרח, מערבבים שמנת לתוך תערובת דגים, על 1/4 כוס בכל פעם, עם מרית גומי גדולה עד כל קרם משולב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
דגיםדגים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
להעביר רבע תערובת לקערה קטנה ומערבבים בשמיר. מקפלים בעדינות ביצי סלמון לתערובת הדגים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
שמירשמיר
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים כשני שלישים של תערובת roe ב terrine וליצור שוקת רחבה לאורכו באמצע עם גב כף. מילוי שוקת עם תערובת שמיר, mounding אותו מעט משטח החלקה. מכסים בתערובת רו הנותרים ועובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי. חלקה העליון עם מרית אופסט כיסוי משטח עם גיליון משומן של נייר שעווה (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
נייר שעווהנייר שעווה
8
אופים במרפסת awater bathuntil הוא מוצק למגע ומפריד בקלות מצדדים של עובש ומדחום מוכנס באלכסון דרך נייר למרכז של רשם טרין 110 עד 120 ° F (שיפוד מתכת או סכין דק צולל לתחתית של טרין במשך 5 שניות והוסר ירגיש חם), 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
סכיןסכין
9
להעביר טרין בעובש מתלה ולתת מגניב 10 עד 15 דקות לפני חשיפה.
10
כדי unmold, להסיר נייר שעווה ולהפעיל סכין דק סביב קצה עובש. הפוך קרש חיתוך או צלחת הגשה מעל טרין, ולאחר מכן לשנות ולהסיר עובש ונייר שעווה, החרמת כל נוזל עודף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
נייר שעווהנייר שעווה
סכיןסכין
11
חותכים טרין לפרוסות עם סכין חדה, תומכים בכל פרוסה כמו לחתוך עם מרית מתכת שטוחה והעברה כמו לחתוך צלחות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין
12
* זמין ב bridgekitchenware.com.
1
טרין ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס