טרין חג
טרין החג יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. אם יש לכם בזיליקום פסטו מסחרי, פימיאנטו-זיתים ממולאים, חצאי עגבניות מיובשות ארוזים בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פינוקי חג צבי קרן אייל כיף / רעיון החלפת עוגיות חג, Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, ו טרין ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
קו 5-x 3-אינץ מחבת מיני כיכר עם לעטוף פלסטיק ברור או צבעוני, המאפשר לעטוף נוסף להאריך על הקצוות של המחבת, כך שתוכל לאטום את החלק העליון כאשר נעשה. בקערה בינונית, מערבבים היטב גבינת שמנת, גבינת עיזים וחלב.
מורחים פסטו בתחתית מחבת פלסטיק מצופה גלישת.
מורחים חצי מתערובת גבינה על פסטו.
מערבבים את הזיתים; מורחים על תערובת גבינה, לוחצים למטה עם גב כף או מרית. כפית הנותרים תערובת גבינה על זיתים; להפיץ שכבה אפילו עם מרית. עגבניות מיובשות בכפית באופן שווה על תערובת גבינה, לחיצה למטה עם גב של כף או מרית.
להביא קצוות של פלסטיק לעטוף מעל טרין; לאטום בחוזקה. מקררים לפחות 4 שעות או עד 24 שעות כדי להגדיר.
כדי לשרת, טרין unmold על צלחת או מגש; להקיף עם קרקרים חיטה. טרין ניתן לאחסן במקרר עד 3 ימים לאחר ביצוע.